Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Törpetacskó (hosszú szőrű)

A tacskó e szőrváltozatát a spániellel való keresztezéssel tenyésztették ki. A rövid és a hosszúszőrű változat közötti legnagyobb különbség – a külcsínt leszámítva –, hogy utóbbi kevésbé alkalmas kotorékebnek, mert hosszú szőrére rátapad a rengeteg szennyeződés, homok, por. Viselkedése, jelleme, természete egyébként mindenben megegyezik a rövidszőrű tacsiéval: intelligens kutya, kellő figyelemmel és elszántsággal mindent meg lehet neki tanítani. Hajlamos az önfejűségre, szereti megmakacsolni magát. Teljesen átlagos a mozgás iránti vágya, szeret futni, játszani, de sokat aludni és pihenni is. Gyerekekhez nem a legideálisabb opció, kivéve, ha a kisgazdik már tudnak vele bánni. Alapvetően békés kis négylábú, de ha felmérgesítik, akkor kiáll magáért és akár harcol is „ellenfelével”.


  • Méret kicsi
  • Szőr hosszú
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig