Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Újfundlandi juhászkutya

Az újfundlandi világszerte ismert kutyafajta. Mozgásigénye átlagos, jókat lehet vele sétálni, de a lustálkodás az egyik kedvenc hobbija. Úszni viszont kifejezetten szeret, ezért ha tehetjük, vigyük gyakran tópart közelébe! Minden, ami vízzel, vízi játékokkal kapcsolatos, érdekli őt. Igényli, hogy foglalkozzunk vele, ugyanakkor egyedül is jól érzi magát. Szuper családi kedvenc, remekül kijön a gyerekekkel. Rendkívül jámbor és türelmes, keveset ugat, de ha mégis felemeli a hangját, annak mindig oka van. Nem túlzottan éber, azonban ha kell, megvédi a családját. Idegenekkel és más kedvencekkel szemben is barátságos, érdeklődő. Fontos, hogy tanításakor maradjunk nyugodtak, ne kiabáljunk vele, mert érzékeny a szidásra. Nem fogja öt perc alatt elsajátítani a parancsokat és a különböző trükköket, de ha végig türelmesek és következetesek vagyunk vele, remek eredményeket érhetünk el nála.


  • Méret óriás
  • Szőr félhosszú
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig