Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Welsh terrier

Vidám és játékos, ugyanakkor merész, félelmet nem ismerő kutyus, remek házőrző: az édes welsh terrier nem fog csalódást okozni egy családnak sem! Szuperül végzi munkáját kotorékebként, de a legtöbben házikedvencként tartják kedves természete miatt. Az sem okozhat gondot, ha gyermek is van a családban, nagyon szereti a kicsiket, szívesen bolondozik velük. A gyakori sétáltatás, játék a szabadban fontos tényező, hogy megőrizze egészségét. Igazán ragaszkodó, ember közelében érzi jól magát, rosszul viseli a hosszan tartó egyedüllétet. Tartható lakásban és kertben egyaránt, ha biztosított számára az elegendő mozgás. Könnyen elsajátítja a parancsokat és trükköket, de idő és türelem kell hozzá, mert makacs lehet. Igazi terrier, megfelelő szocializáció nélkül agresszíven viselkedhet más kutyákkal és vadászösztöne is erős, ezért könnyen prédának néz más házikedvenceket.


  • Méret kicsi
  • Szőr göndör
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig