Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

West highland white terrier

Édes pofájával és fehér bundájával azonnal magára vonzza a tekintetet, és gomb szemének szinte lehetetlen ellenállni. Kicsi, hegyes fülei egy mindig ugrásra kész kutyus benyomását keltik. Jó természetű, magabiztos, játékos, merész, könnyen idomítható és szófogadó fajta, azonban a terrierek makacssága rá is jellemző. Idegenekkel is barátságos, és a gyerekekkel is jól kijön, így kisgyerekes családokba is tökéletes választás a westie. A jól nevelt viselkedés elsajátítása következetes nevelést igényel. Nagyon hűséges kiskutya, és más kutyák társaságát is kedveli. Ráadásul éberségének köszönhetően kis termete ellenére is kiváló jelzőkutya és házőrző válhat belőle, hiszen ha veszélyt érez, azonnal ugatni kezd. Ez a fajta ideális szobakutya. A lakásban is aktív, nem igényli a nagy tereket, azonban ez nem azt jelenti, hogy nincs szüksége a napi rendszeres sétára és játékra.


  • Méret kicsi
  • Szőr sima
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig