Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Yorkshire terrier

A yorkshire terrier napjaink egyik legnépszerűbb ölebe. Kifejezetten szobakutya, nem szabad kint hagyni, sőt, télen érdemes ruhát adni rá a séták alkalmával, mert könnyen megfázik vékony szőrzete miatt. Rendszeres kozmetikázásra van szüksége. Szőre nagyon hosszúra megnő és összegubancolódik, hogyha nem foglaloznak vele, de megfelelő ápolás mellett nem is hullatja a szőrét. A yorki nem kifejezetten kisgyermek mellé való eb, bár ha megfelelő nevelést és szocializációt biztosítunk számára, jól eljátszik a csemetékkel is. Jelzőkutyának megfelel, bizonyos egyedek még lehet, hogy a tettlegességig is elmennek, hogyha betörő közeleg. Tanítani sajnos nem nagyon szokták, mert inkább díszkutyának tartják, de ha yorkit veszünk, mindenképp szánjunk időt a képzésére, mert intelligens kutyus, még kutyás sportokra is alkalmas.


  • Méret kicsi
  • Szőr hosszú
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig