Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kutyám farka feletti hátsó részen bevarrasodott sebek vannak ….az orra fehéres foltos lett ,…..folyton vakarózik és hullik a szőre ….attol tartok hogy szopornyicás. És mostanában olyan mintha morogna de nem az csak ilyen recsegő hang,….köszönöm a válaszát

2015.03.05

Állatorvos

Mindenképpen vigye orvoshoz a kutyát. A kutyának egészen biztosan vizsgálatokra és gyógyszeres kezelésre van szüksége. Szükség lenne egy bőrkaparék vizsgálatra, hogy kiderüljön, hogy milyen kórokozó áll a háttérben. Lehetséges, hogy a kutya allergiás és az allergiás bőr felülfertőződött. Fontos lenne tudni, hogy a kutya rendszeres bolha elleni védelemben részesül-e. A farok feletti bőrterület ilyen jellegű elváltozását gyakran bolhaallergia okozza. Ellenőrizni kellene a bűzmirigyek állapotát is. Meg kellene vizsgálni a kutya légutait is, ez lehet, hogy független a bőrelváltozásoktól.

Vissza a kérdésekhez