Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kutyaharapás szőrével! Magyarországon először: kutyasör kapható a Fressnapf áruházakban!

2018. július 19.

Kutyaharapás szőrével! Magyarországon először: kutyasör kapható a Fressnapf áruházakban!

Végre itt a nyár, amely egyet jelent a különböző szabadtéri és kerti programokkal. Ha szeretne Ön is négylábú társával együtt ünnepelni, most már megteheti, ugyanis megérkezett a Fressnapfba a kifejezetten tappancsosok számára készült kutyasör!

A Woof&Brew Bottom Sniffer farkcsóválóknak készített kutyasörrel mostantól együtt élvezhetitek kis kedvenceddel a nyarat és a grill szezont, ráadásul ez a jutalomfalat nem csak finom, de rendkívül egészséges is. Az angol sörök mintájára készült, de alkohol-és szénsavmentes üdítőital ellenállhatatlan finomságot biztosít a kutyusok számára.

A hagyományos sörökben is fellelhető összetevők mellett, olyan gyógynövényeket is tartalmaz, mint a pitypang, a bojtorján és a rooibos (vöröstea), melyek magas vitamin, ásványianyag és antioxidáns tartalmukkal nagy mértékben hozzájárulnak az állat egészségének fenntartásához. Ezenfelül az összetevők között szerepel a hólyagmoszat és a csalán, melyek vasban és jódban gazdag gyógynövények, ezzel segítve a kutya bőrének és szőrzetének egészségesen tartását.

A kutyasört keresse áruházainkban, és lepje meg Ön is kedvencét ezzel a hűsítő és mennyei nyári különlegességgel! 🙂

Megnézem az áruházakat!