Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A legjobb macskajátékok kint és bent

2018. március 01.

A legjobb macskajátékok kint és bent

Tavasztól egyre többet lesz napos az idő, ezt pedig érdemes kihasználnunk. Lehetőség szerint, minden nap játsszunk egy kicsit cicánkkal a szabadban. Olyan játékszereket válasszunk, amelyek rossz idő esetén bent, napsütésben pedig kint is megállják a helyüket. Biztosan van minitigrisünknek egy-két kedvenc darabja, de időnként azért jó, ha meglepjük néhány újdonsággal.

Minden macskának szüksége van egy puha egérkére. Ha cicánk plüssegere esetleg már megviselt, érdemes beszereznünk egy újat helyette. Az AniOne filc egér magas minőségű, 100% gyapjúból készült, hogy a lehető leghosszabb játékélményt biztosítsa háziállatunk számára. Kialakításának és színének köszönhetően biztosan felébreszti a cicában a vadászösztönt.

AniOne cicajáték egér filc anyagból 8cm

Ha kedvencünknek valamiért épp nincs kedve játszani, akkor is felkelthetjük az érdeklődését, nem kell hozzá más, csak egy macskamentával töltött labda. A természetes anyagokból készült, illatos labdának valószínűleg egyetlen bársonytalpú sem tud ellenállni. Szimatoltassuk meg cicánkkal a játékszert, majd gurítsuk el neki, és már indulhat is a vadászat!

AniOne cicajáték labda macskamentával 3db 2cm

A botos játékokat a kölyök és a felnőtt macskák egyaránt imádják. Az AniOne XXL cicajáték tökéletes választás kintre és bentre is. Az izgalmas, tollas golyócskák extra hosszú, rugalmas műanyag rúdra lettek felkötözve. A kialakított dinamikus mozgás mellett az is előny, hogy kifejezetten messzire elérünk vele, így jól átmozgathatjuk és lefáraszthatjuk a segítségével a minitigrist.

AniOne cicajáték XXL bot labda toll 90cm

A kertben és a szobában is remek elfoglaltságot nyújthat macskánknak a fit+fun play center cicajáték. Vidám színe és a benne mozgó labda szórakoztató időtöltést biztosít háziállatunk számára, amelybe nekünk is érdemes bekapcsolódnunk. Anyagának köszönhetően könnyedén tisztán tartható akár egy kinti mókázás után is.

fit+fun cicajáték play center 25cm

A More for IQ fakarika cicajátékban már két golyó is helyet kapott, melyek még érdekesebbé teszik a játékot. Száraz időben kint és bent egyaránt használhatja a cica. Természetes anyagának köszönhetően a karmok élesítésére is megfelelő.

MORE FOR CATS IQ cicajáték fakarika golyóval 36cm

Ha minitigrisünk nagyon szereti a hasát, akkor növelhetjük a játékkedvet néhány ízletes jutalomfalattal. A finomságokat beletölthetjük egyszerűen egy strapabíró AniOne labdába, amit aztán ide-oda el is guríthatunk a cicának, vagy hagyhatjuk azt is, hogy ő maga, egyedül pofozgassa a játékot, amíg meg nem szerzi az utolsó falatkát is. De akár választhatunk egy készségfejlesztő játékszert is, amely esetében a tartályokat tölthetjük meg ennivalóval vagy kisebb játékokkal, figurákkal.

AniOne cicajáték jutalomfalattal tölthető 6cm

AniOne cicajáték készségfejlesztő 19x19x21cm

Minél többféle játékszer birtokában van kedvencünk, annál kisebb az esélye, hogy idővel ráunjon valamelyikre. Fontos, hogy rendszeresen, minden nap foglalkozzunk cicánkkal egy kicsit. A közös játékok nem csak jobb kedvre derítenek, hanem a köteléket is erősítik a macska és gazdája között.

 

Forrás: fressnapf.hu