Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ha elhatároztuk, hogy szeretnénk kisállatot tartani, én nem a legnépszerűbbek – hörcsögök vagy tengerimalacok – közül tervezünk választani, akkor szóba jöhet például két nagyon aranyos, ám kevésbé elterjedt kisemlős is: a degu vagy a csincsilla. Ahhoz, hogy választani tudjuk kettejük közül, érdemes alaposan megismernünk milyenek is ők és milyen szükségleteik vannak.

Az epilepszia egy agyi rendellenesség, amely bár a kutyáknál gyakrabban előfordul, de sajnos a macskáknál is jelentkezhet. A beteg cica időnként hirtelen, kontrollálhatatlan, ismétlődő rohamot kap, és akár az eszméletét is elveszítheti. Ha van bársonytalpúnk, mindenképp érdemes megismernünk az okokat, a tüneteket és a kezelési lehetőségeket is.

A kullancsok a második helyen vannak – a szúnyogok után – az emberre és állatokra egyaránt fertőző betegségeket terjesztők között. Pókszabásúak, főleg a füves területeken, réteken, mezőkön élnek. Paraziták, vagyis mindig szükségük van egy gazdatestre, amely a táplálékot biztosítja számukra. A fertőzéseket képesek egyik élőlényről átvinni a másikra, ami miatt különösen veszélyesek.

2019. október 05.

4 furcsa kisemlős, amit tarthatsz otthon

4 furcsa kisemlős, amit tarthatsz otthon

2019. október 03.

Milyen mozgásigényű kutya illik hozzánk?

Milyen mozgásigényű kutya illik hozzánk?

Egy garnéla-akvárium összeállítása viszonylag egyszerű. Választhatunk kék, cseresznye vagy például Amano garnélát is, a folyamat megegyezik majd. Ha már van tapasztalatunk a haltartásban, az hasznos lehet, de egyáltalán nem feltétel. Kezdő akvaristaként is bátran belevághatunk, ha megismerjük az alapokat.

2019. szeptember 30.

Menhelytől az otthonig, avagy hogyan fogadjunk örökbe kutyust?

Menhelytől az otthonig, avagy hogyan fogadjunk örökbe kutyust?

2019. szeptember 29.

Így készítsd fel a cicádat az őszre

Így készítsd fel a cicádat az őszre

A vadmadarak téli etetése képes egy kis örömet hozni a fagyos mindennapokba. Ha a megfelelő eleségekkel kínáljuk a szárnyasokat, akkor rendszeresen vissza fognak járni hozzánk, és gyakran megcsodálhatjuk őket az ablakunkból. Javasolt néhány hasznos információt megismerve belevágnunk.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok