Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Magazin

Legújabb cikkek

Új családtag érkezik? 3+1 tipp a kezdeti időszakhoz

Új családtag érkezik? 3+1 tipp a kezdeti időszakhoz

Készülődés a nyárra – minden, amire kedvencednek szüksége lehet a közös utazáshoz

Készülődés a nyárra – minden, amire kedvencednek szüksége lehet a közös utazáshoz

Tavaszi vedlés? Mutatjuk, hogyan segíthetsz kedvencednek megszabadulni a téli bundától

Tavaszi vedlés? Mutatjuk, hogyan segíthetsz kedvencednek megszabadulni a téli bundától

3+1 tipp szabadtéri programokhoz

3+1 tipp szabadtéri programokhoz

Macskaajtó: beszerelés és szoktatás

Macskaajtó: beszerelés és szoktatás

Macska pórázon – értelmetlen dolog, vagy jó ötlet?

Macska pórázon – értelmetlen dolog, vagy jó ötlet?

Fressnapf Friends Magazin

Megjelent Magazinunk legújabb száma. Megnézem!

Kategóriák

Cicáknak

Cicáknak

Kutyáknak

Kutyáknak

Kisemlősöknek

Kisemlősöknek

Madaraknak

Madaraknak

Halaknak

Halaknak

Hüllőknek

Hüllőknek

Gyakran ismétlődő kérdések

A legtöbb ember számára a háziállatok többet jelentenek egyszerű lakótársnál. Egyszerre nyújtanak lelki vigaszt, hallgatnak meg, bújnak hozzád és szuper játszótársak is. Nem csoda, hogy szívünkön viseljük sorsukat! Mindenki csakis a legjobbat szeretné kedvence számára. Azonban mi is valójában a legjobb nekik?

A Fressnapf magazinban mindent megtudhatsz a különböző állatfajtákról és helyes tartásukról. Számos tanácsot és tippet adunk Neked kedvenced gondozásával, etetésével, valamint viselkedésével kapcsolatban és segítünk, mire figyelj betegség esetén.

A legkedveltebb háziállatok közé tartoznak a kutyák, cicák és a rágcsálók is. Különféle módon gazdagítják életünket és teljes értékű családtagok. Azonban a kutyatartás más háziállatok tartásával ellentétben általában több időt és energiát igényel. A kutyák nemcsak a napi futtatást, közös játékot, foglalkoztatást és a fajtársaikkal való kapcsolattartást igénylik, hanem az egyedüllétet is. A cicák és a rágcsálók is sok figyelemre és szeretetre vágynak. Ha egy kutya, cica vagy kisemlős fogadására készülsz, tájékozódj a helyes tartás feltételeiről.

A Fressnapf magazinban összegyűjtöttünk Nektek minden lényeges információt a kutyákkal, cicákkal és a kisemlősökkel kapcsolatban. Nemcsak a különböző fajták leírását és nevelési tippeket találsz benne, hanem az összes tudnivalót is arról, hogyan köthettek életre szóló barátságot egymással.

A különféle madárfajták vad csicsergése és színes forgataga a kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsolja. Így nem csoda, hogy a madarak is népszerű házikedvencek. Egy szuper madárház, sok foglalkoztatási lehetőség és a fajtának megfelelő madáreleség mellett az egyes madárfajták jólétének egyik alapfeltétele a szabad reptetés. A Fressnapf magazinban ezért nem csupán felsorolást találsz az egyes fajtákról, a kanárimadártól a hullámos papagájig bezárólag, hanem arra vonatkozó információkat is, hogyan nyújthatsz valódi otthont tollas kedvencednek.

Egy akvárium bepillantást nyújt egy olyan víz alatti világba, amely szabad szemmel a természetben fel sem tűnne. Minden egyes akvárium értéktöbbletet képvisel a lakótérben, hisz megfigyelésre és csendes időtöltésre késztet. Mindazonáltal sokféle akvárium létezik és az állatfajok változatossága is hatalmas. A Fressnapf magazinból megtudhatod, milyen akvárium kellékeket, állatokat és növényeket érdemes akváriumba telepítened, és azt is, hogyan gondozd őket megfelelően!

Itt minden információt megtalálsz, amit az akvarisztikáról tudni kell legyen az édesvízi tartály, kerti mesterséges tó, vagy akár nanoakvárium.

A pókok, kígyók és társaik az egzotikus állatok közé tartoznak, ennek ellenére egyre több gazdi választja őket házikedvencnek. Ezek az állatok egyszerre sugároznak eleganciát, nyugalmat és bűverőt. Tartási feltételeik azonban igen különbözőek, mert az állatok természetes élettere is éppoly eltérő. Összegyűjtöttük számodra a terrarisztikával kapcsolatos minden fontos információt, hogy semmi se álljon a különleges házikedvenccel való harmonikus és biztonságos együttélés útjába. Különböző fajokat mutatunk be neked, tanácsokat és tippeket adunk a helyes táplálással kapcsolatban. Valamint azt is megtudhatod, hogy mik azok a körülmények, amikre különös figyelmet kell fordítanod, ha bizonyos hüllőfaj mellett döntesz.

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.