Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bár a macskák természetükből adódóan remek vadászok, a szobatigrisek sosem élik meg ezt az ösztönüket úgy igazán, legalábbis nem a természetben. Az teljesen rendben van, ha nem hagyjuk, hogy cicánk levadássza a kertünkbe vagy a közeli parkba látogató madarakat, ám valamit tennünk kell annak érdekében, hogy ne unatkozzon, eleget mozogjon, és fejlessze a készségeit.

A kutyák körülbelül 15%-ának van csípőproblémája, sőt, a nagytermetű fajtáknak közel 50%-a szenved valamilyen ortopédiai a betegségben, amely az ő esetükben gyakran genetikai, vagyis öröklött, amelyet a felnevelés során elkövetett hibák súlyosbíthatnak.

Egy beteg hal az egész akváriumra káros hatással lehet. Ha rendszeresen, alaposan szemügyre vesszük halaink külső megjelenését és figyelünk az esetleges viselkedésbeli változásokra, akkor könnyebben meg tudjuk akadályozni, hogy átterjedjen a fertőzés az akvárium összes lakójára. Paraziták, gombás, vírusos és bakteriális betegségek egyaránt előfordulhatnak.

2020. március 29.

Játssz a kertben cicáddal!

Játssz a kertben cicáddal!

Húsvétkor nem csak a gyerekeket, hanem a házikedvenceket is meglephetjük néhány aprósággal. Ám, ügyeljünk arra, hogy az ajándékunk ne legyen káros kis barátaink számára, abban az esetben sem, ha esetleg megrágcsálják őket. A gyerkőcöknek szánt csokitojásokat és -nyuszikat, pedig mindenképp tartsuk tőlük távol.

2020. március 22.

Felkészülés a kirándulásokra – paraziták és hogyan védd meg kedvenced tőlük?

Felkészülés a kirándulásokra – paraziták és hogyan védd meg kedvenced tőlük?

2020. március 21.

A legjobb tavaszi cicajátékok

A legjobb tavaszi cicajátékok

2020. március 19.

Örökbefogadás – így készülj fel

Örökbefogadás – így készülj fel

2020. március 18.

Tavaszi akváriumdekoráció

Tavaszi akváriumdekoráció

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok