Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Hazánkban az egyik legnépszerűbb házikedvencként is tartott vízi teknősfajta az ékszerteknős. Valójában azonban az ideje csak egy részét tölti vízben, ugyanis sokat szeret napozni a szárazföldön vagy egy vízfelszínen lebegő farönkön is. Bár ez a sütkérezés csak egyszerű heverészésnek tűnhet, igazából nagyon fontos az állat egészségének fenntartásához.

Mielőtt csincsillákat választanánk háziállatként, vegyük figyelembe, hogy akár 15 évig is élhetnek, tehát hosszú távú elköteleződést jelent a tartásuk. Ráadásul leginkább éjszaka aktívak, így nem célszerű a hálószobába helyezni a ketrecüket, és gyerekek mellé sem ajánlottak, kizárólag felügyelettel. Ha pedig biztosan csinit szeretnénk, akkor rögtön kettőt ajánlott hazavinnünk, mert egyedül magányossá és boldogtalanná válhatnak.

Madarakat vonzani a kertünkbe egész egyszerű: tegyünk ki számukra eleséget egy etetőbe, és figyeljük meg, ahogy felfedezik az ennivalót. Ahhoz, hogy a madáretető biztonságos legyen és a szárnyasok is egészségesek maradhassanak, fontos, hogy tisztán tartsuk, és olyan nyitott területen helyezzük el, ahol nem fér hozzá semmilyen ragadozó. Gondoskodjunk arról, hogy mindig legyen kint elegendő élelem, hiszen egész évben szívesen csipegetnek majd kertünkben a kis csőrö

A cicák mentális jólétének támogatása ugyanolyan fontos, mint a testi épségük megóvása. Minden állat, beleértve a háziállatokat is, természetes viselkedéssel és igényekkel rendelkezik. Ahhoz, hogy egészségesek és boldogok legyenek, ezek megélést biztosítanunk kell a számukra. Ehhez pedig az egyik legjobb mód, ha beszerzünk néhány funkcionális, gyakorló játékot bársonytalpúnknak.

Többféleképpen is megjutalmazhatjuk kutyusunkat, ha jól végezte a dolgát. Egy szuper labdajáték vagy egy kis hancúrozás az udvaron igazán örömteli esemény lehet egy kiképzés után, amely alatt sokáig kellett bundás barátunknak egy helyben maradnia. De pár falat ízletes csemege kínálása talán a legkényelmesebb és leghatékonyabb módja annak, hogy kedvencünk viselkedését befolyásoljuk. Néhány tipp segíthet a megfelelő finomság kiválasztásában.

2020. november 09.

Fogkövesség megelőzése természetesen

Fogkövesség megelőzése természetesen

2020. november 06.

Gyakori tollas betegségek és felismerésük

Gyakori tollas betegségek és felismerésük

2020. november 04.

Hogyan kezdjünk bele az autózásba kutyusunkkal?

Hogyan kezdjünk bele az autózásba kutyusunkkal?

2020. november 04.

Honnan tudhatom, hogy a kutyám szeparációs stresszben szenved?

Honnan tudhatom, hogy a kutyám szeparációs stresszben szenved?

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok