Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

2021. december 23.

3+1 játék, amit közösen játszhatunk cicánkkal

3+1 játék, amit közösen játszhatunk cicánkkal

2021. december 23.

Praktikus fésűk a csillogó kutyabundáért

Praktikus fésűk a csillogó kutyabundáért

A békák remek kedvencek lehetnek a megfelelő emberek számára, de a vadon élő békák populációjuk csökkenésével és kihalásával néznek szembe, melyet nagyrészt az emberi tevékenységek eredményeztek. Sajnos ehhez valószínűleg hozzájárul a kedvtelésből tartott állatok kereskedelme is, ezért mielőtt békát vásárolnánk, győződjünk meg arról, hogy tenyésztőnél született és egészséges.

2021. december 23.

A kutyák testbeszéde

A kutyák testbeszéde

2021. december 23.

Furfangos társ: patkány házikedvencnek

Furfangos társ: patkány házikedvencnek

Az arák talán a legkönnyebben felismerhető madarak a papagájok családjában. Színesek és szórakoztatóak, már több száz éve tartják őket házikedvencként. Az arapapagájok különleges karakterek, mindegyikőjüknek más-más személyisége van. Nagy méretük miatt a gondozásuk kihívást jelenthet, de hűséges társak, megéri időt szánni rájuk. Van néhány igazán érdekes tény róluk, amit kevesen tudnak.

A kutyanyakörv kiválasztása kezdő gazdiként nem biztos, hogy egyszerű feladat, hiszen nagyon sok termék közül kell megtalálnunk azt, amely kutyusunk számára biztosan megfelelő. Több tényezőt is figyelembe kell vennünk hozzá. Egy szabványos nyakörvet, amelyre az azonosítás szempontjából hasznos bilétát akaszthatjuk, mindenképp ajánlott beszereznünk, de az nem biztos, hogy megfelelő lesz kiképzéshez és sétáltatáshoz is.

A CFA (Cat Fanciers' Association) 42 macskafajtát ismer el. És bár minden cica különleges és egyedi, érdemes lehet három fajtát közelebbről is megismerni. Fajtatiszta macskát kizárólag tenyésztőtől javasolt vásárolni, és ha hobbi célra szeretnénk a minitigrist, akkor ivartalanítás után kapjuk meg a törzskönyvét. Megfelelő gondoskodás és persze benti tartás mellett ezek a bársonytalpúak akár 20 évig is élhetnek.

Az újévi fogadalmak összeírásakor kisemlős gazdiként érdemes háziállatunkra is gondolni. Ideális megoldás lehet arra az esetre, ha egyébként nehezen tudjuk betartani a saját magunknak tett ígéreteinket. A listában szereplő fogadalmak viszont plusz motivációt jelenthetnek, melyek által boldogabbá tehetjük apró szőrgombócunkat, és akár magunkat is.


Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok