Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Nyáron ajánlott kihasználnunk, hogy rengeteg friss zöldség, gyümölcs és fűszernövény válik elérhetővé, és ezekből ideális hűsítő csemegék készíthetőek tollas barátaink számára. A gondosan összeválogatott nyári finomságok tele lehetnek vitaminokkal és ásványi anyagokkal, melyek természetes módon erősíthetik papagájunk immunrendszerét.

2021. május 31.

5+1 tipp utazáshoz négylábúakkal

5+1 tipp utazáshoz négylábúakkal

2021. május 31.

Mikor szükséges a bundanyírás?

Mikor szükséges a bundanyírás?

2021. május 31.

Konzerv vagy száraz eledel? Mi alapján válasszunk?

Konzerv vagy száraz eledel? Mi alapján válasszunk?

Egy kerti tó rendszeres karbantartást igényel, cserébe viszont csodálatos éke lehet udvarunknak. Látványa nyugtatóan hathat ránk a nehezebb napokon is. Hetente tíz perc elegendő lehet ahhoz, hogy a melegebb hónapokban is szuper állapotban maradhasson tavunk. Tartsuk a vizet tisztán és egészségesen, hogy egész nyáron gyönyörködhessünk benne!

2021. május 31.

Nyári játékötletek cicáknak

Nyári játékötletek cicáknak

Nem túl szívmelengető, amikor azt látjuk, hogy cicánk teste hullámozni kezd, majd kedvencünk felöklendezik egy nyálas szőrcsomót, ami természetesen a padlón landol. A jelenség oka az, hogy macskánk a kissé érdes nyelvével sok elhalt szőrszálat eltávolít bundájából, amikor tisztogatja magát, ezek pedig bekerülnek a gyomrába. Amikor annyi szőr kerül be egyszerre, hogy az már magától nem tud a szervezeten keresztülmenni, akkor távozik szájon át a gyűjtemény.

Nyáron a magasabb hőmérséklet miatt erőteljesebbé és kellemetlenebbé válhatnak egyes szagok, köztük kutyánké is. Emiatt pedig valószínűleg többször szeretnénk majd a csap alá tenni kedvencünket. Sok kutyus azonban nem szereti a fürdetést, pedig különösen fontos a bőr és a szőrzet egészségének fenntartása szempontjából, ráadásul nem csak a szennyeződéseket, hanem a parazitákat is eltávolíthatjuk általa. Néhány tipp segíthet, hogy könnyebbé tegyük a

Nyuszink tanítása először túl nagy feladatnak, időnként reménytelennek tűnhet. Általánosságban elmondható, hogy a tapsifülesek nem tartoznak a legszorgalmasabb diákok közé. Ezért fontos, hogy olyan trükkökkel kezdjünk, amelyeket könnyedén el tud sajátítani kedvencünk, és elégedjünk meg napi tíz perc gyakorlással.


Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok