Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A nyár beköszöntével természetes, hogy több időt szeretnénk tölteni a szabadban. Sok izgalmas kaland várhat ránk négylábúnkkal ebben az időszakban, de tartsuk szem előtt, hogy a kánikula az ebre káros lehet fizikailag és mentálisan is. Nagyon fontos, hogy kedvencünket hidratáltan tartsuk, és ne hagyjuk, hogy túlhevüljön. Nagyon fontos, hogy kánikulában soha ne hagyjuk kedvencünket az autóban rövid időre se.

A betegségek sajnos páncélos barátainkat sem mindig kerülik el. Tüneteik különbözőek lehetnek, és néhány probléma kiküszöbölhető a környezet megváltoztatásával is. Például, ha a víz túl hideg és a teknős nem eszik, akkor valószínűleg felkészül a szervezete a hibernációra. Ha a szemével van probléma, akkor az is lehet, hogy csak meg kell tisztítani az akváriumot vagy túl sok klór található a csapvízben. Tehát szerencsére nem mindig kell komoly problé

Mint udvarunk bármely részének, kerti tavunknak is rendszeres karbantartásra van szüksége. Ennek egyik oka például az, hogy a növények igen gyorsan tudnak növekedni, szóval figyelemmel kell kísérnünk a változásokat, és időnként be kell avatkoznunk. És emellett persze más teendőink is lehetnek még a nyár folyamán.

Mivel sokféle kisállat alom kapható az üzletekben, ezért jó, ha tudjuk, hogy mi alapján érdemes kiválasztanunk a megfelelő terméket. A legtöbb kisemlős számára megfelelő például a forgács, de abból is találhatunk többfélét. Ami még kiemelten fontos, hogy bármelyik almot is válasszuk, kedvencünk egészségének megőrzése érdekében rendszeresen cseréljük ki alatta. Vannak olyan alomtípusok, amelyek bizonyos fajoknál nem javasoltak. Egyes almok akár önmagukban

A macskák húsevők, tehát cicánknak állati fehérjékre van szüksége ahhoz, hogy megőrizze egészségét. Sokan úgy gondolják, hogy a kutyáknak és a macskáknak nagyjából hasonló étrendre van szükségük. Ám, amíg a kutyák megemésztik a növényi eredetű táplálékokat és néhányuk még akár allergiás is lehet az állati fehérjékre, addig a macskák esetében tényleg kötelező a húsalapú ennivaló.

2020. június 22.

Ezért válasszon magas hústartalmú eledelt blökijének

Ezért válasszon magas hústartalmú eledelt blökijének

2020. június 18.

A hónap legjobb kültéri játékai

A hónap legjobb kültéri játékai

A törpepapagájok afrikai származású, kíváncsi, energikus, elbűvölő madarak. Ha szocializálni szeretnénk őket, akkor ténylegesen el kell köteleződnünk mellettük, és napi szinten foglalkoznunk kell tollasainkkal. Ahhoz, hogy egy törpepapagáj boldog legyen, nem elég a gazdi állandó figyelme, hanem egy társra is szüksége lesz. Tehát, ha törpepapagájt szeretnénk tartani, akkor mindenképp egy párt ajánlott vásárolnunk.

2020. június 17.

A leopárdgekkók gondozásának alapjai

A leopárdgekkók gondozásának alapjai

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok