Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Sajnos előfordulhat, hogy egyszer csak azt vesszük észre, hogy cicánkból szájon át távozik a vacsorája. Ha pedig ez többször is megtörténik, akkor fenn kell, hogy álljon a gyanúnk, hogy bársonytalpúnk gyomra nagyon érzékeny. A problémával pedig mindenképp ajánlott állatorvoshoz fordulnunk. Az étrend megváltoztatása sokat segíthet, de ehhez elengedhetetlen egy szakember felügyelete.

A BARF étrend (Bones And Raw Food) nyersetetést jelent – így táplálkoztak a kutyák a háziasítás előtt – és megoszlanak róla a vélemények. Egyesek szerint teljesen ideális a felnőtt ebek számára, mások úgy gondolják veszélyes hóbort. Mielőtt belevágnánk, érdemes alaposan megismerkedni az étrenddel, és ajánlott kikérnünk az állatorvos véleményét is.

A hörcsögök nagyon aranyos kis rágcsálók és általában az áruk is kedvező, ezért sokan választják őket házikedvencnek. Ám, ahhoz, hogy mindkét fél élvezni tudja a közösen eltöltött éveket, mindenképp ajánlott megismernünk a szükségleteiket és negatív tulajdonságaikat is. Ez a néhány tipp segíteni fog abban, hogy eldönthessük, biztosan készen állunk-e a hörcsögtartásra.

2019. augusztus 18.

Kedvenceink megérzik, ha baj van?

Kedvenceink megérzik, ha baj van?

2019. augusztus 16.

Tippek és trükkök tűzijáték esetén

Tippek és trükkök tűzijáték esetén

Ha a családunkat egy kígyóval szeretnénk bővíteni, akkor bizony alaposan fel kell rá készülnünk, és meg kell győződnünk arról, hogy minden családtagunk örömmel fogadja majd az új jövevényt. Ráadásul kígyót tartani nem olyan egyszerű, mint hörcsögöt vagy macskát, gondoljunk csak a táplálására, mely akár élő állatokkal is történhet, amelyeknek szintén helyet kell biztosítanunk. És még megannyi kihívással nézhetünk szembe.

2019. augusztus 13.

Mi kerüljön a nyuszi-otthonba?

Mi kerüljön a nyuszi-otthonba?

Az akvárium algásodása egy teljesen természetes jelenség, előbb-utóbb minden akváriumtulajdonos szembesülni fog vele. Azt viszont érdemes tudni, hogy egyes algák növekedése normális és egészséges, de léteznek olyan algák is, amelyek nem csak esztétikailag csúnyítják el halaink élőhelyét, de veszélyt is jelenthetnek pikkelyes barátainkra és a növényekre is.

2019. augusztus 10.

Idős kedvencek gondozása

Idős kedvencek gondozása

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok