Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

A megfelelő kutyaeledel kiválasztása nem is olyan egyszerű. Rengeteg márka és termék közül válogathatunk, időnként beköszöntenek különböző trendek és hóbortok, így nehéz eldönteni, hogy valójában mi a legjobb négylábúnk számára. Ami biztos, hogy ahhoz, hogy kedvencünk kiegyensúlyozott, egészséges életet élhessen, minőségi eledelekkel kell kínálnunk. Törekedjünk arra, hogy a természetes eledelek közül kerüljön első sorban a kosarunkba.

2020. szeptember 16.

A hónap legjobb természetes eledelei

A hónap legjobb természetes eledelei

2020. szeptember 14.

Miről ismerhető fel, ha kutyusunk emésztőrendszere érzékeny?

Miről ismerhető fel, ha kutyusunk emésztőrendszere érzékeny?

Ha gyerkőcünk van és díszmadarat szeretnénk tartani, akkor nagyon meg kell fontolnunk, hogy milyen fajtájú szárnyast válasszunk. Az állatoknak akár a személyisége is eltérhet, ezért jó, ha meg tudjuk egy kicsit ismerni a kiszemelt példányt. Szempont lehet, hogy mennyire jön ki jól a papagáj a gyerekekkel, mennyi időt kell vele foglalkozni, mekkora helyet kell biztosítani a számára, és milyen speciális igényei vannak.

A városokban, különösen a panelházak között, egyre gyakrabban figyelhető meg, hogy a gazdik pórázon sétáltatják bársonytalpúikat. Mielőtt mi magunk is beszereznénk mindent a cicasétáltatáshoz, érdemes átgondolnunk, hogy vajon valóban szükséges-e sétálni vinnünk macskánkat. Bizony nem minden minitigris élvezi a kinti, kötött időtöltést.

2020. szeptember 05.

A kutyasétáltatás 4 aranyszabálya

A kutyasétáltatás 4 aranyszabálya

A túletetés az egyik leggyakrabban elkövetett hiba a haltartók körében, ami gyakran komoly problémákat eredményez az akváriumban. A megmaradt eleség eltömítheti a szűrőt, valamint mérgező anyagok keletkezhetnek a bomlás során, melyek károsan hathatnak a pikkelyesekre. Ezért nagyon fontos, hogy mindig figyelembe vegyük a csomagoláson feltüntetett információkat az adagolással kapcsolatban is.

2020. szeptember 02.

Sulikezdés! Mit tegyünk, ha a gazdi visszamegy az iskolába?

Sulikezdés! Mit tegyünk, ha a gazdi visszamegy az iskolába?

2020. szeptember 01.

Mik a jelei, ha a kutyusunk feszült?

Mik a jelei, ha a kutyusunk feszült?

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok