Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Bár a papagájok különböző személyiségekkel rendelkeznek, általában mindegyikük hasonlóan viselkedik olyankor, amikor boldog vagy épp boldogtalan. Utóbbi esetben a szárnyas beteg is lehet, ezért nagyon fontos, hogy szemmel tartsuk tollas barátunkat. Ahhoz, hogy kedvencünk egészséges és boldog legyen, a helyes tartás elengedhetetlen, de persze tehetünk érte egy kicsit többet is.

Ha ketrecet szeretnénk vásárolni hörcsögünknek, több tényezőt is figyelembe kell vennünk. Legfőképp valószínűleg azt szeretnénk, hogy elég nagy legyen, biztonságos és könnyű legyen kitakarítani. Sajnos a kereskedésekben lévő ketrecek csak ritkán felelnek meg mindhárom elvárásnak egyszerre.

A szúnyogcsípésről tudnunk kell, hogy amellett, hogy már önmagában is kellemetlen érzést okoz, meg is fertőződhet általa az áldozat. Ahogy melegszik az idő, úgy szúnyogokkal is egyre gyakrabban találkozhatunk. Bár a vastag szőrtakaró egész jól megvédi bársonytalpúnk testét a csípésektől, a két fül és az orr viszont ideális helyek lehetnek egy szúnyog számára.

Sajnos a parazitákat nem szabad a méretük alapján megítélnünk, a legapróbbak is képesek súlyosan károsítani kutyusunk egészségét. A leggyakoribb belső-paraziták közé tartoznak, a gyomor és bélcsatornában élősködő férgek és egysejtűek, de sajnos már Magyarországon is egyre gyakrabban találkozunk szívférgességgel. Kezelés nélkül akár életveszélyes betegségeket is okozhatnak ezek az élősködők. Ezért nagyon fontos, hogy megvédjük bundás barátunkat t

2019. május 18.

Egy gazdi, több blöki

Egy gazdi, több blöki

Mielőtt befogadnánk egy hüllőt, sok tényezőt figyelembe kell vennünk. A kisállatkereskedésekben is gyakran megtalálható fajok életben tartása sokszor a legnehezebb. Mielőtt speciális gondozási tanácsok után kutatnánk, az általános kérdéseket kell fontolóra vennünk, hiszen már azok is jelentősen befolyásolhatják választásunkat.

2019. május 13.

Hasznos tanácsok kutyafürdetéshez

Hasznos tanácsok kutyafürdetéshez

2019. május 12.

Szájhigiénia és a macskák

Szájhigiénia és a macskák

Egy akváriumban hemzseghetnek a baktériumok, a gombák és a paraziták, amelyek bizony befolyásolják halaink egészségét és jólétét. A közhiedelemmel ellentétben a halak rendkívül érzékeny élőlények, a legkisebb környezeti változás is okozhat náluk stresszt és ez által megbetegedést is.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok