Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A cicanevelés nem egyszerű. Imádni valók, de közben tele vannak energiával, vadak, veszélyesen kíváncsiak, és képesek rombolni is, ha nem figyelünk eléggé. Természetükből adódóan kóborlás és vadászat által fedezik fel a körülöttük lévő ismeretlen világot. Ahhoz, hogy bársonytalpúnk egy bújós, jólnevelt háziállat legyen, sokat kell tennünk érte.

Ha sikerül elsőre megfelelően beállítanunk akváriumunkban az értékeket, akkor nem kell aggódnunk amiatt, hogy rendszeresen kellene nagytakarítást végeznünk. A vegyi anyagok és a nehézfémek megjelenése miatt viszont a vízcsere időnként szükségessé válik. A megfelelően kivitelezett vízcsere javítja halaink életminőségét. Még a legprofibb szűrőrendszer sem annyira hatékony, mint a korábbi víz tisztára való kicserélése.

Kezdő kisemlős gazdiként sok-sok információt kell begyűjtenünk ahhoz, hogy kisállatunk számára mindent biztosítani tudjunk, amire szüksége van. A megfelelő méretű ketrec és kiegészítői, valamint a tápláló eleség mellé bizony almot is vásárolnunk kell. Mivel a kereskedésekben általában többféle is kapható, érdemes utánajárnunk, hogy melyik lesz kedvencünk számára a legideálisabb.

2019. június 13.

Nyáron bundában! Avagy mire figyeljünk cicusunknál

Nyáron bundában! Avagy mire figyeljünk cicusunknál

2019. június 11.

Nyuszi játékok házilag

Nyuszi játékok házilag

A hullámos papagájok alapvetően magevők, emellett esznek még gyümölcsöket, zöldségeket és főleg szaporodási időszakban alkalmanként rovarokat is. Fogságban tartott madarak számára nagyon fontos még a lágyeleség és megfelelő ásványi anyag kiegészítés. Természetes élőhelyükön, Ausztráliában, változatosan – főleg fűmagokkal, levelekkel, esetenként ízeltlábúakkal– táplálkoznak.

A karmok elhanyagolásának legfőbb oka, hogy a gazdi fél attól, hogy fájdalmat okoz vele az ebnek, vagy, hogy a folyamat már önmagában rossz érzéseket kelt a kutyában. Jó, ha tudjuk, hogy ha négylábúnk aktív, és egész nap sokféle felületen szaladgál, akkor karmai képesek természetes módon kopni, ám a városi, panellakó kutyusok esetében a napi kétszeri séta nem teszi ezt lehetővé, és a hosszú karmokat bizony le kell rövidítenünk.

A kaméleonok csodálatos lények, ugyanakkor tartásuk nem javasolt mindenkinek. Mivel nagyon speciális igényeik vannak, így kezdőként nem a kaméleon lesz a legjobb választás. Ha viszont már van tapasztalatunk a hüllők terén, és szeretjük a kihívásokat, akkor lehet, hogy pont egy ilyen lenyűgöző álcaművész lesz az ideális hidegvérű számunkra.

2019. június 02.

A macskafürdetés legjobb módja

A macskafürdetés legjobb módja

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok