Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Moments tonhal filé 30g

Moments tonhal filé 30g

529 Ft

További termékek a Webshopon


LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1236828

Pillanatok, amik boldoggá tesznek – köszönje meg macskájának egy különleges, ellenállhatatlan jutalommal, egy egész tonhalszelettel. Finom közbeeső étkezés 100% tonhal filével. Tisztán természetes termék, hozzáadott mesterséges színezékek, ízfokozók és tartósítószerek nélkül. Természetes ínyencfalatok macskák számára. Tonhal filé csemege. Kiegészítő takarmány kifejlett macskák számára.

Összetétel: 100% tonhal.

Analitikai összetevők: fehérje 26%, zsírtartalom 2%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,3%, nedvesség 70%.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok