Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Moncsi hű gazdára vár!!!

Moncsi hű gazdára vár!!!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:tacskó keverék
Szín:vörös
Kor:Felnőtt
Megye: Bács-Kiskun
Város:Kecskemét
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 331-9333

A kedves, aranyos kutyus elsőre kicsit visszahúzódó, de nagyon szeretne hinni az emberekbe, hát bizonyítsuk Neki, hogy van még szeretet és emberség e földön!!!
Íme hű Mentorunk jellemzése tündérkénkről:
“Aranyos, kedves, csöndes, nyugodt, nem nagyon kedveli a nyüzsgést, s nem tolakodó, nem ugrálós. Jutifalatért, simiért azért Ő is sorban állt, héten volt a játszótéren éppen más kiskutyákkal, jól elvan mindenkivel. Gyermekek mellé is bátran ajánlom Őt.
Kívánom, hogy olyan gazdihoz kerüljön, aki családtagként kezeli Őt, megadja Neki azt a szeretet, s gondoskodást, amiben talán eddig nem nagyon volt része, s ami igazán megilletné a kis manócskát.”

Moncsiról további képek és információk a  http://menhely.eu/?r=19&kid=10167 honlapon. Ismerkedj meg Vele személyesen Kecskeméten a Kisfái 211/a szám alatt található telepünkön!

Az örökbefogadással kapcsolatosan, illetve a kutyáról érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet.