Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR Yucatan Verde eledel díszhalaknak 60g – CSAK XXL ÁRUHÁZAINKBAN

MORE FOR Yucatan Verde eledel díszhalaknak 60g – CSAK XXL ÁRUHÁZAINKBAN

3 379 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1204157

Teljes értékű eledel díszhalak számára. Ez a termékünk csak az XXL Áruházainkban kapható.

Összetétel: zöldségek (többek között 4% takarmánykáposzta, 3% Moringa oleifera), puhatestűek és rákfélék (13,4% garnéla, 5% krill), rovarok (15% katonalégy-lárva), baktérium-fehérje Corynebacterium glutamincumból, növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, élesztők (többek között 0,15% mannán-oligoszacharidok, 0,05% béta glükán), algák (3% Spirulina platensis tengeri alga), gyümölcs (1% acai).

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok