Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit alom Hygiene White nem csomósodó 20l

MultiFit alom Hygiene White nem csomósodó 20l

3 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001003996

  • Macskaalom
  • kiváló nedvszívó képesség
  • rendkívüli szagmegkötés
  • antibakteriális hatás

A MultiFit hygiene white tiszta fehér, nem fehérített, pormentes, ásványi alom a napi higiéniára igényes minden nagyobb és kisebb macska számára. AZ alom fehér színe a különleges minőség és tisztaság jele. A MultiFit Hygiene White különleges eljárással készül, amely megfelel a macska fokozott higiénia-igényének. Az alom rendkívül porózus, szivacsszerű hatású,ezért nagyon könnyű és intenzív nedvszívó képességgel rendelkezik.Az alom összetétele csökkenti a baktériumképződést, megelőzi a kellemetlen szagokkialakulását (vegyszermentes)

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok