Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit BBQ cicastick lazac 8x5g

MultiFit BBQ cicastick lazac 8x5g

499 Ft
LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1212748003

Kiegészítő eledel kifejlett macskák számára – hozzáadott cukor és színezékek nélkül. A gabonaféléktől és gluténtől mentes receptúra révén kiváló az érzékeny macskák számára. A pálcikák egyesével kerültek csomagolásra – ezáltal sokáig frissek és szaftosak maradnak, továbbá könnyen adagolhatóak.

Összetétel: hús és állati származékok (83%), hal és halszármazékok (12%, 6% lazac), ásványi anyagok. Nyomokban egyéb korábban feldolgozott termékek összetevőit is tartalmazhatja.

Analitikai összetevők: fehérje 33,5%, nedvesség 28%, zsírtartalom 20%, nyershamu 10%, nyersrost 2%. Adalékanyagok: technológiai adalékanyagok: antioxidánsok; érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok/kg:5-(2-hidroxietil)-4-metiliazol 1,9mg, benzil-alkohol 1,8mg, 4-hidroxi-2,5-dimetil-furán-3(2H)-egy 1,13mg, oktánsav 0,9mg, kettős-(2-metil-3-furil)diszulfid 0,23mg, difurfuril-szuflid (CAS 13678-67-6) 0,15mg, difurfuril-szuflid (CAS 4437-20-1) 0,15mg, 2-acetil-furán 0,075mg.

Etetési javaslat: csemegeként a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok