Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Cowboys csirke kolbász 8g

MultiFit Cowboys csirke kolbász 8g

59 Ft
LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1233690

MultiFit Cowboys kolbászlánc, Csirke. Ízletes, levegőn szárított csirke-kolbászkák különleges jutalmazáshoz. Természetes vitaminokkal, gluténmentes receptúra, hozzáadott cukor és ízfokozók nélkül. Kiegészítő takarmány kifejlett kutyák számára.

Összetétel: hús és állati származékok 97% (többek között 64% csirke), a színhús részaránya 97%.

Analitikai összetevők: fehérje 47%, zsírtartalom 24%, nyershamu 9,7%, nyersrost 1,1%. A-vitamin 34μg/100g, D3-vitamin 0,5μg/100g, E-vitamin 0,8mg/100g, B12-vitamin 1,92μg/100g.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok