Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit deo Aloe Vera 750g

MultiFit deo Aloe Vera 750g

2 849 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1206164

A MultiFit Aloe Vera szagtalanító koncentrátum friss aloe vera illatot varázsol a macskavécébe. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, megakadályozza a szagképződést és lehetővé teszi a hosszú ideig tartó használatot csaknem mindegyik macskaalom esetében. A MultiFit szagtalanító egy rendkívül kiadós, különlegesen finom állagú illat koncentrátum, amely kb. 30 alkalomra elegendő. Ajánlott adagolási mód: tetszés szerint ossza el egyenletesen az almon.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok