Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit haleledel 50ml weekend

MultiFit haleledel 50ml weekend

1 479 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1173810

MultiFit Hétvégi Táp valamennyi díszhal számára, hétvégi vagy szabadság idején történő etetéshez. Teljes értékű eledel minden díszhal számára.

Összetétel: hal és halszármazékok, gabonafélék, élesztők, növényi fehérjekivonatok, puhatestűek és rákok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, algák.

Analitikai összetevők (%): fehérje 48, zsírtartalom 10.

Adalékanyagok: tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A-vit. 33000 NE, D3-vit. 1800 NE, E-vit. 100mg, C-vit. (aszkorbil-monofoszfát, Ca-Na-só) 550mg, B1-vit. (tiamin-mononitrát) 40mg. Antioxidánsok, tartósítószerek.

Etetési javaslat: A rudacskák számát a halak számához és méretéhez, az akvárium nagyságához és a jelenlét időtartamához kell igazítani.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok