Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit kisemlős alom 3kg

MultiFit kisemlős alom 3kg

2 539 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1072632

A MultiFit alom egy biológiai alom – ideális minden kisállatnak és rágcsálónak. Ideális, hogy hangulatos kis otthont építsen magának kiskedvence. Szárazság tartó és hőszabályozó. Higiénikus, kényelmesen cserélhető. Használat: adja hozzá a szokásos alomhoz. A piszkos részeket naponta távolítsuk el és helyette rakjunk be újat. Amennyiben szükséges, tisztítsuk ki teljesen. A termék komposztálható. Száraz hűvös helyen tárolandó. Tipp: fajtól függően különböző szórási rétegeket próbálhat ki.

Méret: 3 kg

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok