Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Multipack tasakos cicapástétom darabok 12x85g

MultiFit Multipack tasakos cicapástétom darabok 12x85g

1 599 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1002762009

Teljes értékű állateledel kifejlett macskák számára.

Hozzáadott cukor, színezékek és tartósítószerek nélkül.

Összetétel:
A „csirke, máj és zöldfűszerek“ összetétele: hús és állati melléktermékek (4% baromfi, 4% máj), tojás és tojáskészítmények, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, zöldfűszerek (0,2%).
A „csirke, borjú és karotta“ összetétele: hús és állati eredetű melléktermékek (4%csirke, 4% borjú), zöldség (4% karotta), tojás és tojáskészítmények, növényi eredetű melléktermékek, ásványi anyagok.
A „pulykakakas és kacsa“ összetétele: hús és állati eredetű melléktermékek (4% pulykakakas, 4% kacsa), tojás és tojáskészítmények, növényi eredetű melléktermékek, ásványi anyagok.
A „pulyka, marha és spenót“ összetétele: hús és állati melléktermékek (4% pulyka, 4% marha), tojás és tojáskészítmények, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, zöldség (0,2% spenót).

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok