Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Native hal falatok 200g

MultiFit Native hal falatok 200g

1 699 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1247288

MultiFit Native sprotni. Kölykök és idősebb kutyák, valamint kistermetú és érzékeny emésztésű kutyák számára is alkalmas. Eledel-alapanyag kölykök, kifejlett kutyák és idősebb kutyák számára – közepesen puha tengeri hal, hozzáadott színezékek és tartósítószerek nélkül.

Összetétel: szárított sprotni.

Analitikai összetevők: fehérje 44%, zsírtartalom 26,7%, nedvesség 8,7%. (A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak.)

Adalékanyagok/kg: érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: füstaroma 2b0001 2,9mg.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként. Etetés közben ajánlatos a felügyelet. Mindig adjon friss ivóvizet.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok