Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit pellett teknősöknek 1L

MultiFit pellett teknősöknek 1L

3 299 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1072701

Teljes értékű eledel szárazföldi teknősöknek és növényevő hüllők számára. Hozzáadott mesterséges színezékek és aromaanyagok nélkül. A szárazföldi teknősök számára készült MultiFit Reptil-Pellets 100%-ig kíméletesen szárított gyógynövényekből és füvekből állnak. A pelletek optimális nyersfehérje és zsírtartalma, valamint jelentős nyersrosthányada optimális módon igazodik a szárazföldi teknősök táplálkozási igényeihez.

Összetétel: növényi melléktermékek (100% füvek és gyógynövények)

Analitikai összetevők: fehérje 20,8%, nyershamu 12,2%, nyersrost 18,8%.

Etetési javaslat: naponta több alkalommal, kisebb mennyiségekben.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok