Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit vágott széna 4kg

MultiFit vágott széna 4kg

3 169 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1014644

A legjobb amit a természet adhat, kíméletes eljárással feldolgozott, laza csomagolású – a természetes tulajdonságok optimális megtartásához – teljes értékű eledel rágcsálók és kisemlősök számára.

A MultiFit szénatermés tisztán növényi táplálék, a természet kényeztette ízletes lágyszárú növényekkel és mezei virágokkal, napon és friss levegőn szárítva, speciálisan pormentesítve, laza csomagolásban, amelyből az eledel kényelmesen kivehető. Optimálisan megőrzi a létfontosságú tápanyagokat, vitaminokat és ballasztanyagokat, valamint a növényszárak természetesen szilárd struktúráját. Az ízletes széna állandó rágcsálásra késztet, így biztosítja a természetes fogkopást, támogatja az emésztést és a bélflórát – fontos alapvető tápanyag minden rágcsáló és kisállat számára.

Összetétel: 100% széna.

Etetési javaslat: Korlátlanul kínálható, mindig álljon rendelkezésre.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok