Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit vízkezelő Plus 250ml

MultiFit vízkezelő Plus 250ml

1 999 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001003991

A MultiFit Vízkezelő speciális hatóanyag kombinációjaszínezőanyag-mentes és a vezetékes vizet biztonságos akvárium-vízzé alakítja. Ahalak azonnali védelmet kapnak a nehézfémekkel és a káros klórral szemben. Ahalak nyálkahártyája és kopoltyúja tartós védelmet kap, a szállításnál ésáthelyezésnél fellépő stresszhatás enyhül.


Alkalmazás:minden vízcserénél és új édesvízi és tengervízi akváriumok kialakításánál 10ml– 40l vízhez, vízzel hígítva vagy közvetlenül az akvárium vízébe adja.

Gyermekek és háziállatok számára elérhetetlen helyentárolja.

Származási hely: EU

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok