Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit cicasnack anti-hairball 60 g

MultiFit cicasnack anti-hairball 60 g

529 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001072667003

Kívül ropogós – belül krémes – ellenállhatatlan! Kiegészítő állateledel 4 hónapnál idősebb macskák számára - hozzáadott cukor és tartósítószerek nélkül.

Etetési javaslat: naponta max. 10 db.

Összetétel: gabona (4% maláta), hús és állati melléktermékek (4% marha), olajok és zsírok, növényi fehérjekivonatok, hal és halmelléktermékek, növényi melléktermékek (4% zabrost), tej és tejtermékek, ásványi anyagok. Analitikai összetevők (%): fehérje
31, zsírtartalom 20, nyershamu 6, nyersrost 4. Adalékanyagok: Vitaminok/kg: A vitamin 9000 NE, D3 vitamin 630 NE, antioxidánsok, színezékek.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok