Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit cicatej 200ml

MultiFit cicatej 200ml

349 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001002906001

Kiegészítő eledel macskák és 6 hetesnél idősebb kölyökmacskák számára - csökkentett laktóztartalom a jobb emészthetőségért.

Etetési javaslat (macska ~4kg): naponta 1-2-szer 40 ml szoba hőmérsékletű eledel, étkezések között. Az eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. A felnyitott palackot hűtőszekrényben tárolja, 4 napon belül használja fel.
Összetétel: tej és tejtermékek, növényi eredetű melléktermékek.
Analitikai összetevők (%): fehérje 3,2, zsírtartalom 2,5, nyershamu 0,7, nyersrost 0,3, nedvesség 88, kalcium 0,1, laktóz <0,3.
Adalékanyagok: Vitaminok/kg: D3-vit. 100 NE, E-vit. 5mg, taurin 500mg. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok