Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit csincsilla eledel 800g

MultiFit csincsilla eledel 800g

1 059 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001016221009

Teljes értékű eledel csincsillák számára – mesterséges színező és ízanyagok, valamint cukor hozzáadása nélkül.

A MultiFit csincsillaeledel tudományos fejlesztésű, teljesértékű eledel, kizárólag természetes, minőségi összetevőkből, pl. karottából ésgyógyfüvekből.

A összetevők gondos egyeztetésének köszönhetően olyan fajspeciális, változatos és kiegyensúlyozott táplálékot jelent kedvencének. A MultiFit csincsillaeledel ízletes finomságot jelent állatának és kis zsírtartalmának köszönhetően a túlsúlyt is megelőzi.

Etetési javaslat: kb. 30g eledelt ajánlunk állatonként és naponta. Kérjük, mindig gondoskodjon friss ivóvízről.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok