Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit csincsilla homok 1,5l

MultiFit csincsilla homok 1,5l

1 199 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001004719

Csincsilla fürdőhomok

A MultiFit csincsilla fürdőhomok (Sepiolit ásványból készült) rendkívül jó minőségű,tiszta és pormentes, természetes termék. A finom, sima szemcsék optimálisápolást garantálnak a szőrzetnek, ezért az selymesen puha és maximálisan ápoltlesz. A speciális homok magába szívja a csincsilla szőréből származónedvességet és felesleges zsírt, így azt levegős állapotban tartja.

 

Esténként, a(kb. 30 perces) legaktívabb időszakban készítsen homokfürdőt csincsillájának. A fürdőhelynél biztosítson elegendő mozgásteret kedvencének. A fürdőt kb. 3 cmmagasságban ajánlott homokkal feltölteni. A termék sivatagi ugróegér és degurészére is ajánlott.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok