Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit kisemlős fészekanyag 50g

MultiFit kisemlős fészekanyag 50g

799 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001008164

Építőanyag, hőszigetelő – pormentes – távol tartja az élősködőket – allergiások számára megfelelő

100%-ig természetes és megújuló nyersanyagokból

A MultiFit kenderrost fészekanyag támogatja a rágcsálók természetes építési- és játékösztönét. Bolyhosan puha, jó hőszigetelő, távol tartja az élősködőket, és optimálisan felhasználható pihenőhelyek és fészkek építőanyagaként. Nem tartalmaz kémiai adalékokat.

Ártalmatlanítás: hasznosítható szerves hulladékokhoz való gyűjtőben vagy háztartási hulladékokkal együtt (figyelembe kell venni a regionális hulladék-ártalmatlanítási előírásokat), biológiai úton teljesen lebontható / komposztálható.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok