Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit nyúl eledel répás 800g

MultiFit nyúl eledel répás 800g

1 059 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001016221004

Teljes értékű eledel nyulak és törpenyulak számára kb. 6hónapos kortól – mesterséges színező és ízanyagok, valamint cukor hozzáadása nélkül.

MultiFit törpenyúl eledel répával és hagymával tudományosanfejlesztett teljes értékű eledel, különlegesen fejlesztett, természetesösszetevőket, például extra erdei és gyógyfüveket tartalmaz. A 25 összetevőanyag gondos egyeztetésének és a gabona csekély arányának köszönhetően olyan fajspeciális, változatos és kiegyensúlyozott táplálékot jelent, mint ami az állat természetes életterét jellemzi. A nagy nyersrost-arány (15,5%) és a finom kék lucerna hasznosak a fogkoptatás és az egészséges emésztés szempontjából. A MultiFit törpenyúleledel ízletes finomságot jelent állatának és kis zsírtartalmának (2,8%) köszönhetően a túlsúlyt is megelőzi.

 

Összetétel:növényi melléktermékek, gabonafélék, zöldségek, gyümölcs, ásványi anyagok,olajok és zsírok, gabonafélék

Beltartalma:nyers protein, nyers zsír, nyersrost, nyersoxidok, nedvességtartalom, kalcium,foszfor

Adalékok/kg: A
vit. 12500NE, D3 vitamin 900NE, C-vitamin 60mg, E vitamin 70mg

Etetési javaslat:
80-125g eledelt ajánlunk állatonként és naponta (fajtától és súlytól függően).
Kérjük mindig gondoskodjon friss szénáról és friss ivóvízről.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok