Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete
MultiFit óriáspapagáj eleség 2kg

MultiFit óriáspapagáj eleség 2kg

1 999 Ft
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!
Teljes értékű eledel papagájoknak – hozzáadott cukrot, mesterséges szín és ízfokozó anyagokat nem tartalmaz.

A MultiFit papagáj eleség extra mangóval és akácvirággal tudományos alapon kifejlesztett teljes értékű eleség, amely kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készül. A fajta igényeinek és természetes élőhelyének megfelelő, változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít állata számára. Csekély, 9,2%-os zsírtartalma segít megelőzni a kialakulását.
Az A, C, D3 és E vitamin, valamint a nyomelemek erősítik a természetes ellenálló képességet és a vitalitást, valamint gondoskodnak papagájának egészséges bőréről és csillogó tollazatáról.

Összetevők:magvak, gabonafélék, sütőipari termékek, gyümölcsök, ásványi anyagok, növényimelléktermékek, olajok és zsírok, zöldség, cukor, rovarok, növényi
fehérje
kivonatok, élesztők, tojás és tojásszármazékok, puhatestűek és rákok.

Etetési javaslat:
napi 25-30 gramm (2-3 teáskanál) eleséget ajánlunk mindegyik állatnak.

Mindig gondoskodjon friss ivóvízről.

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.