Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit papagáj homok 5kg

MultiFit papagáj homok 5kg

739 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001005660

Kerek szemcséjű, minőségi kvarchomok nagytestű madárfajok,pl. kakaduk és papagájok részére. A Multifit papagájhomokhoz nem adunk hozzá vegyszereket, háromszor mossuk, szárítjuk és szitáljuk. A csillagánizs olajkellemes illatot biztosít és gátolja a csíraképződést. A MultiFit papagájhomok semleges pH hatású, rendkívül nedvszívó és homokfürdőzéskor kímélő módon ápoljaa madár bőrét és tollait.

 

A madár által magához vett homok segíti az emésztést és az anyagcserét. Azonkívül benne lévő nyomelemeknek és ásványi anyagoknak köszönhetően a homokban lévő kagylódara gondoskodik az erős csontok kifejlődéséről és a jó tollképződésről.

Ajánlott felhasználás:a madárhomokot hetente 2-3 alkalommal cserélje. Szárazon tárolja.

Csak takarmányozási célra!

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok