Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit patkány eledel 2,5kg

MultiFit patkány eledel 2,5kg

2 749 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001016223004

Teljes értékű patkányeledel – hozzáadott cukrot, valamint mesterséges szín és ízanyagokat nemtartalmaz.

A MultiFit patkányeledel tudományos alapokon kifejlesztett, teljes értékű eledel, mely extra állati fehérjéket és kizárólag természetes, minőségi összetevőket, pl. vadalmát és banánt tartalmaz.

A több mint 25 gondosan válogatott, az állat természetes élőhelyére is jellemző összetevőnek köszönhetően, fajspecifikus, változatos és kiegyensúlyozott eledelt biztosíthat kedvence számára. A patkányok a természetben rovarokat is esznek, hogy a számukra létfontosságú állati fehérjékhez hozzájussanak. Ezért a MultiFit patkányeledel extrudált húsdarabkákat is tartalmaz, amelyek különösen gazdagok az értékes állati fehérjékben. Az A, C, D3 és E vitamin, valamint a különböző nyomelemek növelik a patkány természetes ellenállóképességét és vitalitását egyben pedig egészséges bőrt és csillogó bundát eredményeznek.

Összetevők: gabonafélék (cirok, kukorica, búza,zab) növényi melléktermékek (lucerna, búza, maláta és napraforgó alapanyag),zöldségek (sárgarépa, bab, extrudált káposzta, borsó és cékla), gyümölcs(banán, vadalma, szentjánoskenyér), hús és állati melléktermékek (marhahús,csirkehús), magvak (csíkos napraforgómag, fehér napraforgómag), hal és
hal-melléktermékek, ásványi anyagok, olajok és zsírok.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 14%, nedvességtartalom
11, nyersrost 7,5%, nyers olajok és zsírok 5,5%, nyershamu 4,6%, kalcium 0,5%,
foszfor 0,4%, réz 0,058%

A vitamin
12000NE, D3 vitamin 1600 NE, C-vitamin 35mg, E vitamin 55mg

Adalékok/kg: Etetési javaslat: kb. 25g eledelt
ajánlunk állatonként és naponta. Kiegészítésül póttakarmányként zöldség és
gyümölcs is adható. Kérjük, mindig gondoskodjon friss ivóvízről.

Hűvös, száraz
helyen tárolja. Csak takarmányozási célra!

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok