Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit tavihal eledel / rudak 1L

MultiFit tavihal eledel / rudak 1L

749 Ft
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Teljes értékűtáp tavi díszhalak számára.

A MultiFit tavi pálcikák mindent tartalmaz, amire halainak naponta az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükségük van.

A Vitamin-Complex a szükségleteknek megfelelően összehangolt táp- és ballasztanyagok, minőségi proteinek és vitaminok, valamint életfontosságú ásványi anyagok és nyomelemek kombinációjával gondoskodik a faj igényeinek megfelelő növekedéséről, természetes színpompáról, vitalitásról és az ellenállóképesség erősítéséről.

A MultiFit tavi pálcikák sokáig úszik a felszínen, formaálló, és ezért tovább fogyasztható. Ideális a kisebb és a növekedésben lévő halak számára.

Etetési javaslat: A MultiFit tavi pálcikák és aMultiFit tavi pehely tápszereket naponta válogatva olyan mennyiségben etesse,amennyit a halak mintegy 3-5 percen belül elfogyasztanak. A halak anyagcseréjemiatt A MultiFit azt ajánlja, hogy 9C alatti hőmérsékletnél hagyja abba
az
etetést.

Összetevők: gabona,
hal és állati melléktermékek,
növényi melléktermékek, hal és halfeldolgozási melléktermék. EU
adalékanyagokkal színezve. EU engedélyes antioxidánssal.

Garantált analízis: nyers
protein 28%, nyers zsír 3%,
nyersrost 3%, nyersoxidok 8%, nedvességtartalom 8%.

Hozzáadott vitamin tartalom
/kg:
A-vit. 20.000 IE,
L-ascorbyl-2-polyphosphat 75 mg (stabilizált C vit.), D3 vit. 1.500 IE, E
vit.
120 mg.


Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok