Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Mutasd ki állatszeretetedet és tegyél jót!

2022. október 01.

Mutasd ki állatszeretetedet és tegyél jót!

Összefogás az állatokért 2022-ben is!

Büszkék vagyunk a Fressnapf közösségére, mely egy igazi állatbarát csoportként évek óta példát mutat segítségnyújtásból nemcsak itthon, de egész Európa-szerte. Vásárlóink 2021-ben minden rekordot megdöntve példátlan elköteleződést tanúsítottak, melynek köszönhetően több mint 1,300,000 euró értékben tudtuk támogatni kisállatokkal dolgozó civil szervezetek munkáját.

Az “Összefogás az állatokért” kampányunk keretein belül az idei évben is szeretnénk állatjóléti szervezetek munkájához hozzájárulni, és bízunk abban, hogy minél többen tudtok csatlakozni kezdeményezésünkhöz, hogy adománymedáljaink megvásárlásával együttes erővel támogassuk a nehéz sorsú kisállatokat!

Vásárolj most barátságmedált magyarországi üzleteink egyikében vagy webshopunkon* és légy részese a segítségnyújtásnak! Az idei évben minden eladott medál árából 500 Ft-ot adományozunk a Hangya Közösség Alapítványnak!

A legtöbbet azzal tehetjük a mentendő kisállatokért, ha támogatjuk a számukra otthont adó menhelyeket. Ezen szellemiséget követve jött létre 2010-ben a Hangya Közösség Alapítvány, mely az elmúlt 12 évben zajlott támogatói körük bővítésével mára már több mint 350 állatvédő szervezettel tartja a kapcsolatot, és a tárgyi adományok koordinálása, adománygyűjtések szervezése mellett jogi és szakmai segítséget is nyújt az állatvédelmi alapítványoknak, egyesületeknek.

A Hangya Közösség Alapítvány az összegyűjtött adomány összegét a “FIRST STEPS – Kóbor állat megelőző programjukra” fordítja majd, melynek célja a menhelyek tehermentesítése és a mentendő állatok számának csökkentése.

Díszítsd a medállal kedvenced nyakörvét, pórázát vagy saját kulcstartódat és mutasd meg az összefogás erejét állatbarát ismerőseidnek is! Vagy akár ajándékozz támogatást! Lepd meg barátaidat és segíts egy nemes ügyet!

Tegyél Te is egy jó ügy érdekében!

Érdekel!

*Adománygyűjtő medáljaink 2022. október 1-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2022. december 18-ig érhetők el áruházainkban és a webshopunkon. Az adománymedál eladási ára 899 Ft. Minden eladott adománymedál árából a Fressnapf-Hungária Kft. 500 Ft-al támogatja a Hangya Közösség Alapítványt.