Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Nagyon kérem segítsenek abban, hogy hogyan tudnám kezelni a kiscicákat? 3 hónapig egészségesek voltak, aztán mind “megfostosodott”, össze vissza fosnak, és percenként nyalogatják a “seggüket” bocsánat a kifejesésért. Egyébként a kondíciójuk kitűnő lenne.
Szabadtéri vidéki telepi macskák a szállításuk és anyagi ráfordítás nem megoldható.

Szerencsére az anyjukon nincs tünet.

Az interneten próbáltam tájékozódni, és vettem 3000ft-ért féreghajtó pasztát, 0.5ml-t megettek fejenként, de nem sokat használt eddig. A TÁP-tól amit kapnak lehet ez ??? (Sok kishalat és rágcsálókat fognak maguknak egyébként )

Milyen gyógyszert vegyek nekik? Legalább 1 hónapja folyamat “fostosak”. Bocsánat a kifejezésért. Ha nem segítenek, ki kell írtanom őket emiatt. pedig bűbájosak.

Várom szíves Válaszukat . Köszönettel. !!!

2018.12.13

Állatorvos

Mindenképpen jó lenne, ha száraztápot ennének a cicák és kapnának probiotikumot. Ezen kívül gondolni kellene parazitás fertőzésre is (Giardiosis, Trichomonosis, férgesség, Isospora fertőzés.), vagy bakteriális fertőzésre. Szerintem az lenne a legjobb, ha elmenne egy állatorvoshoz, elmondaná a problémát és kérne tőle gyógyszert. A hatékony szerek többsége vényköteles…

Vissza a kérdésekhez