Nudli

Nudli

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:kwvwrék
Kor:Kölyök
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 934 4826

Nudli Budapest kertvárosi részén kószált és állatbarátok kérésére vette alapítványunk gondozásába. A 4 hónap körüli kan, kistestű keverék mostani életkorában folyamatos foglalkozást igényel. Teljesen szobatiszta, ha 3 óránként levisszük. (Öröm „baleset” néha előfordul apró pisi formájában.) Folyamatosan pörög, ugrál, csipked, ha el akarnál menni, ölelget és nem enged. ? Kicsi gyerek mellé nem javasoljuk, mert ha nagyon pörög, akkor játékból még hajlamos arcba is csipkedni. A napi kétszer sok játék, mozgás, fárasztás minimum kell neki, és akkor jól kezelhető. Az alap vezényszavakat tanulja.

A legfontosabbat – hogy gyere a gazdihoz – reméljük hamarosan megtapasztalhatja.Olyan örökbe fogadót keresünk neki, aki lakásban tartaná őt és biztosítani tudja számára a sok mozgást is. Oltva, mikróchippel, egészségesen adjuk örökbe, és 7 hónapos korában ingyenesen ivartalanítjuk.Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

A koronavírus járvány miatt mozgásunk, örökbe adási lehetőségünk korlátozott, ezért kizárólag Budapesten tudjuk örökbe adni őt.