Nyunyi

Nyunyi

Jellemzők:

Faj:kutya
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 934 4826

Nyunyi 6 év körüli kicsi (kb. 7 kilós) szuka kutyus. A “gazdája”, – miután a saját kutyái megtépték, az Apró Mancs Állatorvosi rendelőbe vitte, majd Őt, és a számláját hátrahagyva távozott és soha többet nem jött a kutyáért 🙁Nyunyinak a súlyos sérülésein kívül is számos egészségügyi problémája volt, de néhány küzdelmes hónap után, mostanra teljesen rendbe jött.Cuki, emberközpontú, más kutyákkal is jól kijön. (főként a kistestűekkel)

Az elmúlt öt hónapban rendelőben lakott, ahol a munkatársak, feladataik mellett nem tudtak eleget foglalkozni Vele. Hétvégente felváltva hazavitték, de érezték, hogy már nagyon fontos lenne számára végleges otthont találni, ahol nagyon szeretik, mert Ő a legjobbat érdemli 🙂 Ezért kérték alapítványunk segítségét.

Nyunyi, már  gondozásunkban várja az álomgazdit, aki lakásában tartaná őt és sok időt tudna együtt tölteni a „fiatal lakberendezővel” 😊 Ideális, ha egyedüli kutya lehet, vagy egy kistestű baráttal osztaná meg derűs mindennapjait ez a nyugodt és alkalmazkodó kutyus.Oltva, ivartalanítva, mikrochippel, negatív szívférgességi teszttel, egészségesen adjuk örökbe.