Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Több, mint 10 millió Ft-os adomány a Dr Mancsok Alapítvány számára

2019. december 21.

Több, mint 10 millió Ft-os adomány a Dr Mancsok Alapítvány számára

Az „Összefogás az állatokért” kezdeményezés keretében már évek óta segíthetjük vásárlóink jóvoltából az állatokkal dolgozó szervezetek munkáját.

Meg szeretnénk köszönni a Fressnapf közösségének, hogy idén, több mint 10.000.000 Ft-tal járultak hozzá a Dr. Mancsok Alapítvány munkájához, aminek célja, hogy az állatasszisztált terápia pozitív hatásai a minél több fogyatékkal élő-, és egészséges gyermekhez, felnőtthöz, idős emberhez eljuthasson.

Az elmúlt pár hónapban vásárlóink közel 21 848 db barátságkarkötőt vásároltak áruházainkban, aminek eredményeképp 10 924 000 Ft-nyi adomány gyűlt össze, amit teljes egészében az Alapítvány számára átutaltunk.

A Fressnapf teljes csapatának nevében még egyszer szeretnénk megköszönni minden kedves vásárlónk segítségét és hozzájárulását az adománygyűjtéshez, nagyon büszkék vagyunk az eredményre!