Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Összefogás az állatokért: több, mint 17 millió Ft adomány a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítványnak!

2022. január 10.

Összefogás az állatokért: több, mint 17 millió Ft adomány a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítványnak!

Közösségünk idén is bizonyította, hogy az összefogásnak hatalmas ereje van, így 2021-ben 17.212.500 forinttal segíthettük a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítvány munkáját. Vásárlóink az adománygyűjtésre tervezett karkötők megvásárlásával 500 forinttal járulhattak hozzá a vakvezető és segítő kutyák képzéséhez.

Büszkék vagyunk arra, hogy idén is segíthettünk, most egy olyan szervezetnek, mely 2006 óta azért dolgozik, hogy javítsa látássérült embertársaink életminőségét vakvezető kutyák kiképezésével és átadásával. Hálásak vagyunk vásárlóinknak, hiszen lehetővé tették, hogy a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítvány fáradhatatlan munkáját támogassuk.

Az Alapítvány az összeget a saját tenyésztési programuk támogatására fordítja, melynek keretein belül vakvezető munkára alkalmas kutyákat önkéntes nevelőcsaládok segítségével nevelnek fel, hogy egy éves koruk után kiképzésbe kerülve, majd levizsgázva a látássérült embereket segíthessék.

Hálásak vagyunk minden vásárlónknak, hiszen lehetővé tettétek, hogy az Alapítvány fáradhatatlan munkáját támogassuk! Nagyon örülünk, hogy ilyen összetartó közösségünk van, mindez nélkületek nem jöhetett volna össze!

A Fressnapf vásárlói Európa-szerte az “Összefogás az állatokért” nemzetközi kampány keretein belül szintén példátlan összefogást és elköteleződést tanúsítottak, a magyarországi adományozást is beleértve összesen 1.453.829 euró értékben tudtuk a segítségükkel támogatni kisállatokkal dolgozó civil szervezetek munkáját.