Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pajtás

Pajtás

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:puli jellegű
Szín:fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 934 4826

Pajtást, a 7 éves, puli jellegű keverék fiú kutyust epilepsziásan adta le nyáron gazdája az Illatos útra. Ősszel vette alapítványunk gondozásába, hiszen kevés esélye volt, hogy élete végéig kísérő betegségével bárki is örökbe fogadná őt.

Pajtás epilepsziáját a napi egy-két alkalommal történő gyógyszer beadásával kontrollálni lehet, és gondos, folyamatos ápolással és sok-sok szeretettel betegségét szinten lehet tartani és így elkerülhetők a rendszeres rohamok. (A gyógyszer havi költsége kb. 8.000 Ft) Tudnotok kell, hogy a betegsége élete végéig végig kíséri majd, még ha tünetmentes is.

Csak olyan gazdit keresünk a kedves, szerethető kutyus mellé, aki elfogadja az állapotát, képes és kész a folyamatos gyógyszerek biztosítására és a fokozott gondoskodásra.

Ha kellő elkötelezettséget érzel ahhoz, hogy élete végéig szeresd és gondoskodj róla, és ezt anyagi lehetőségeid is megengedik ezt, akkor keress minket!

Óvári Klári: 06 20 934 48 26