Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PB Med.gyomor-bélrendszeri megbetegedésekre száraz cicáknak 300g

PB Med.gyomor-bélrendszeri megbetegedésekre száraz cicáknak 300g

949 Ft

További termékek a Webshopon


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001002987001

Teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára az elégtelen emésztés kezelésére, a bél akut felszívódási zavarainak csökkentésére és a súly növelésére lábadozási időszak alatt.

A kímélő PetBalance Medica terméket állatorvosok és táplálkozási szakemberek vezetésével az emésztőrendszeri problémákkal küzdő macskák számára fejlesztették ki. Megemelt elektrolit-tartalmával, könnyen emészthető fehérjékkel és szénhidrátokkal (többek között szárnyashús, rizs), valamint alacsony zsírtartalmával a kímélő PetBalance Medica alkalmas a bélrendszer felszívódási zavarainak csökkentésére, valamint az elégtelen emésztés kezelésére. A magas energiatartalom és a fontos tápanyagok magas koncentrációja miatt ez a diéta elősegíti a súlynövekedést a macskáknál a gyógyulási szakaszban (pl. műtét után).

Ellenjavallatok: Nincsenek.

Összetétel: Rizs, szárnyashús-liszt, szárnyasokból származó zsír, burgonyafehérje, burgonyakeményítő, tojáspor, szárnyasmáj (hidrolizált), lazacolaj, nátrium-klorid.

Beltartalmi értékek: Nyersfehérje 28 %, nyers zsír 16 %, nyersrost 0,5 %, nyershamu 6,5 %, nedvesség 8 %, kalcium 0,9 %, foszfor 0,8 %, nátrium 0,45 %, kálium 0,9 %, magnézium 0,06 %, n-6 lenolajsav 2,8 %, n-3 alfa-lenolajsav 0,25 %, n-3 eicosa-pentánsav 0,12 %, n-3 docosa-hexánsav 0,12 %. Adalék anyagok / kg: A vitamin 16.500 NE, D3 vitamin 1.650 NE, E vitamin 300 mg, vörösréz (réz-(II)-szulfát, pentahidrát formájában) 14 mg, taurin 3.300 mg. Antioxidánsokkal: EU által engedélyezett antioxidánsokat tartalmaz. Energia MJ ME/kg 14,9. A vitaminok legalább a megadott dátumig eltarthatóak.

Etetési tudnivalók: Akut hasmenés esetén és utána (a belek akut diétás felszívódási zavarainak enyhítésére). Használat előtt ajánlatos állatorvos véleményét kikérni. A diétás eledelt az etetési tudnivalók figyelembe vétele mellett önálló táplálékként kell adni, azonban a megadott mennyiségeket az állat korának, súlyának és aktivitásának megfelelően korrigálni kell. A napi táp mennyiséget két vagy három etetésre el kell osztani. Gondoskodjon róla, hogy az állatnak mindig rendelkezésre álljon friss ivóvíz. Az alkalmazás tartama: A bélrendszer akut felszívódási problémái (hasmenés) esetén 1-2 hetes alkalmazása javasolt. A lábadozás alatt a diétát a teljes gyógyulásig, illetve 3-12 hétig kell folytatni. Krónikus emésztési problémák vagy a hasnyálmirigy krónikus működési elégtelensége esetén szükséges lehet az élethosszig tartó diétás táplálásra. Az alkalmazás tartamát a diagnózistól és a betegség lefolyásától függően állatorvossal kell egyeztetni.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok