Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PB Med. táplálék allergia kezelésére szárazeledel cicáknak 300g

PB Med. táplálék allergia kezelésére szárazeledel cicáknak 300g

899 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001002987004

Teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára. Eleségallergia és táplálék-intolerancia csökkentésére, a bőr egészségének támogatására túlzott mértékű vedlés vagy bőrgyulladás megbetegedése esetén.
Ellenjavallatok:
Nincsenek.

Összetétel: Rizs, halfehérje (hidrolizált), burgonyafehérje, szárnyasokból származó zsír, burgonyakeményítő, lazacolaj, szárított répaszeletek, cellulóz, szárnyasmáj (hidrolizált), borágóolaj, kalcium-karbonát, monokalcium-foszfát.

Beltartalmi értékek: Nyersfehérje 27 %, nyers zsír 18 %, nyersrost 3,5 %, nyershamu 4,5 %, nedvesség 8 %, kalcium 0,65 %, foszfor 0,64 %, nátrium 0,33 %, kálium 0,6 %, magnézium 0,04 %, n-6 lenolajsav 2 %, n-3 alfa-lenolajsav 0,45 %, n-3 eicosa-pentánsav 0,5 %, n-3 docosa-hexánsav 0,5 %. Adalék anyagok / kg: A vitamin 16.500 NE, D3 vitamin 1.650 NE, E vitamin 600 mg, vörösréz (réz-(II)-szulfát, pentahidrát formájában) 14 mg, taurin 2.000mg. Antioxidánsokkal: EU kiegészítő anyagokkal. A vitaminok legalább a megadott dátumig eltarthatóak.

Etetési útmutató: Használat előtt ajánlatos állatorvos véleményét kikérni. A diétás eledelt az etetési tudnivalók figyelembe vétele mellett önálló táplálékként kell adni, azonban a megadott mennyiségeket az állat korának, súlyának és aktivitásának megfelelően korrigálni kell. A napi táp mennyiséget két vagy három etetésre el kell osztani. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy mindig legyen friss ivóvíz az állat számára. Az alkalmazás tartama: Táplálékérzékenység esetén 3 – 8 hét alkalmazást javasolunk a tünetek csökkentéséig. Ezután a diétás kezelést az állat hátralévő életében folytatható. Bőrgyulladás illetve túlzott mértékű vedlés kezelésekor akár 2 hónapig is alkalmazható. Az alkalmazás tartamát a diagnózistól és a betegség lefolyásától függően állatorvossal kell egyeztetni.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok