Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pet Balance anyatej pótló por kutyáknak 800 g

Pet Balance anyatej pótló por kutyáknak 800 g

5 999 Ft

További termékek a Webshopon


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001006624

Kiegészítő eledel (instant) kölyökkutyáknak, anyaállatoknak és legyengült kutyáknak.

Összetétel: tejpor, tejzsír, állati fehérjekoncentrátum.  Analitikai összetevők: fehérje 30%, zsírtartalom 19%, nyershamu 7,25%, nyersrost 0,6%.
Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: Vitaminok: A-vitamin 62500 NE, D3-vitamin 2000 NE, B1-vitamin 75mg, B2-vitamin 50mg, B12-vitamin 75mcg, nikotinsav 150mg, pantoténsav 150mg, folsav 12,5mg, kolin-klorid 1250mg. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Etetési javaslat: Keverési arány: 1 mérőkanál kutya tejpor 3 mérőkanál langyos vízhez. Az adagolási javaslat a mellékelt mérőkanálhoz van igazítva. A születés utáni első hetekben használjon cumisüveget a kölyökkutyák táplálásához.Vegye figyelembe: A kutyatejet mindig langyos vízzel (28 – 30 °C) kell hígítani. Adagolás kölyökkutyánként / kutyánként*: születéstől 2 hetes korig 2 óránként (24 óra alatt 10-szer): kb. 2 mérőkanál tejpor kb. 6 mérőkanál langyos vízhez (= kb. 30ml elkészített tej) 3. – 4. héten 3 óránként (24 óra alatt 8-szor): kb. 4 mérőkanál tejpor kb. 12 mérőkanál langyos vízhez (= kb. 60ml elkészített tej) 5 hetes kortól: Jóllakottságig adja a kutyatejet. Fokozatosan adjon hozzá szilárd eledelt. Anyaállatok és legyengült, idősebb kutyák: Jóllakottságig adja a kutyatejet.
* Az adagolási javaslat tapasztalatokon alapul, és az állat nagyságához és fejlődéséhez igazítható.”Csak takarmányozási célra!

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok