Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance Medica húgykő elleni diétás konzerv kutyáknak 400g

PetBalance Medica húgykő elleni diétás konzerv kutyáknak 400g

579 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1002992005

Húgykő elleni diétás eledel. Teljes értékű diétás eledel kifejlett kutyák számára; struvitkövek feloldására; a struvitkő újraképződésének megelőzésére. A PetBalance Medica Húgykő elleni diétás eledel nem alkalmas a vemhes és szoptató kutyák, kölyökkutyák számára; krónikus veseelégtelenség, metabolikus acidosis esetén; szívelégtelenség esetén; magas vérnyomás esetén; vizeletsavtalanító gyógyszerekkel történő kezelésnél; nagyon érzékeny gyomrú kutyák számára. A PetBalance Medica Húgykő elleni diétás eledelt állatorvosok és táplálkozási szakértők vezetésével kifejezetten a húgykőbetegségek támogató kezelésére fejlesztették ki. Összetétele és megelőző tulajdonságai alapján a PetBalance Medica Húgykő elleni diétás eledel a struvit-kövek feloldására, valamint a struvit-kövek újraképződésének megelőzésére egyaránt alkalmas. A mérsékelt vizeletsavasítással (5,8- 6,2 pH) és a beállított magnézium tartalommal úgy szabályozza a vizeletet, hogy a struvit-kövek hatékonyan feloldódnak és megelőzik azok újraképződését.

Összetétel: baromfihús, marhatüdő, marhapacal, tehéntőgy, rizs, baromfizsír, lazacolaj, lenmagolaj, burgonya, ásványi anyagok.

Energia: 609 kJ/100g.

Etetési útmutatások: az alkalmazás előtt vagy az alkalmazási idő meghosszabbítása előtt állatorvosi vélemény kikérése javasolt. A diétás eledelt az etetési javaslat figyelembevételével teljes értékű eledelként kell adni, a megadott mennyiségeket azonban az állat korához, méretéhez és aktivitásához kell igazítani. A napi eledel mennyiségét napi két vagy több étkezésre kell elosztani. Gondoskodjon róla, hogy kedvencének mindig álljon rendelkezésre friss ivóvíz.

Az alkalmazás időtartama: a struvit-kövek feloldására 5-12 hetes alkalmazás javasolt, a struvit-kövek újraképződésének és kalcium-oxalátkövek képződésének megelőzésére a diéta legfeljebb 6 hónapig tartson.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok