Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Petbalance Medica vesekímélő diétás cicaeledel csirke 100g

Petbalance Medica vesekímélő diétás cicaeledel csirke 100g

299 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1197653008

Diétás – teljes értékű eledel felnőtt macskák számára. Vesefunkció megőrzésére krónikus veseelégtelenség esetén.

Összetevők: hús és állati eredetű melléktermékek (50%, többek között 14,5% csirke), gabona, nyers olajok és zsírok, növényi eredetű melléktermékek, ásványi anyagok. Fehérjeforrás: disznó, csirke, marha.

Beltartalmi értékek: fehérje 8,4%, zsírtartalom 9,4%, nedvességtartalom 78%, kálcium 0,21%, foszfor 0,16%, nátrium 0,18%, kálium 0,17%, lenolajsav 1,0%.

Adalékanyagok/kg: D3 vitamin 200 IE, E4 (réz) 1,0mg, E2 (jód) 0,1mg, E5 (mangán) 1,4mg, E6 (cink) 11,4mg, kassziagumi 1500mg.

Alkalmazás ajánlott időtartama: kezdetekben legfeljebb 6 hónapig. Akut veseelégtelenség esetén 2-4 hétig. Használat előtt kérje ki állatorvosa véleményét.

Mindig biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok