Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance lazacolaj kutyák számára 500ml

PetBalance lazacolaj kutyák számára 500ml

3 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001009499

Állateledel-alapanyag kutyáknak, Lazacolaj, a bőr és a szőr számára. Elősegíti a vitalitást.

Összetétel: 100% természetes lazacolaj. Ez 78% telítetlen zsírsavat tartalmaz, amiből 30% Omega-3-zsírsav (18% EPA, 12% DHA). Analitikai összetevők(%): nyersfehérje 0; nyersolajok és zsírok 99,9; nyershamu 0; nyersrost 0.

Adagolás: 10kg-os testsúlyig 2,5ml/nap, 20kg-os testsúlyig 5ml/nap, 30kg-os testsúlyig 10ml/nap, 30kg testsúly felett 15ml/nap. Fiatal kutyáknak (12 hetes kortól 1 éves korig) elegendő a fél adag/nap. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok