Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PetBalance Medica alsó húgyúti betegségek kezelésére cicák számára marhás 2,5 kg

PetBalance Medica alsó húgyúti betegségek kezelésére cicák számára marhás 2,5 kg

5 499 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001002988006

Teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára
Struvit-húgykövek feloldására
A Struvit-húgykövek ismételt kialakulásának a csökkentésére
Csak az állatorvos útmutatása alapján alkalmazható
A macskák alsó húgyúti betegségének kezelésére készült PetBalance Medica terméket állatorvosok és táplálkozási szakemberek vezetésével fejlesztették ki. Összetétele és megelőző tulajdonságai alapján a FLUTD PetBalance Medica termék úgy a struvit-húgykövek feloldására, mint az új kövek képződésének megelőzésére is alkalmas. A vizelet savanyitásával (optimális vizelet pH 5,8-6,2) valamint a vizelet magnézium tartalmának a csökkentésével elősegíti a struvit-húgykövek feloldódását valamint a vizelet magnézium tartalmának a savanyításával (optimális vizelet pH 5,8-6,2) valamint a vizelet magnézium tartalmának a csökkentésével elősegíti a struvit-húgykövek feloldódását valamint megakadályozza az ismételt képződésüket.
Ellenjavallatok: AZ FLUTD diétás eledel PetBalance Medica nem alkalmas
- Vemhes és szoptatós macskák, illetve macskakölykök
- Krónikus veseelégtelenség, metabolikus acidózis
- Szívelégtelenség
- Magas vérnyomás
- Vizelet-savanyító gyógyszeres kezelés
- Nagyon érzékeny gyomrú macskák esetében.

Összetétel: Rizs (20%), marhatöpörtyű (13%), baromfizsír, töpörtyűliszt, árpra, kukorica-glutén, nátrium-klorid, burgonyafehérje, baromfihúsliszt,  sörélesztő (szárított), lazacolaj, baromfimáj (hidrolizált), cellulóz, kállium-klorid,  vörös áfonya, globinpor, kalcium-karbonát. Beltartalmi értékek: Nyersfehérje 25 %, nyers zsír 20 %, nyersrost 2,5 %, nyershamu 8 %, kalcium 0,5 %, foszfor 0,52 %, nátrium 1,4 %, kálium 0,7 %, magnézium 0,06 %, kén 0,25 %, kloridok 2,9 %. Adalék anyagok / kg: A vitamin 16.000 NE, D3 vitamin 700 NE, E vitamin 350 mg, taurin 2000 mg, vas (vas-szulfát, monohidrát) 73 mg, jód (kálium-jodid) 0,7 mg, kobalt (kobalt-szulfát, monohidrát) 0,7 mg, mangán (mangán (II)-oxid) 30 mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 110mg. Technológiai adalékanyagok: ammónium-klorid 8400mg, kalcium-citrát 500mg.

Etetési tudnivalók: Használat előtt ajánlatos állatorvos véleményét kikérni. A diétás eledelt az etetési tudnivalók figyelembe vétele mellett önálló táplálékként kell adni, azonban a megadott mennyiségeket az állat korának, súlyának és aktivitásának megfelelően korrigálni kell. A napi táp mennyiséget két vagy három etetésre el kell osztani. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy mindig legyen friss ivóvíz az állat számára. Az alkalmazás tartama: A struvit-húgykövek feloldására 5 – 12 hét alkalmazási időtartamot javasolunk, a kövek kiújulásának megakadályozására a diéta 6 hónapig meghosszabbítható. Az alkalmazás idejét a diagnózistól és a betegség lefolyásától függően állatorvossal kell egyeztetni.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok