Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Jöhet a tavasz! 20%-os tavaszváró Premiere akció

2020. március 04.

Jöhet a tavasz! 20%-os tavaszváró Premiere akció

A hóvirágok már kibújtak és az első tavaszi napsugarak is megérkeznek lassan. Amíg mindenki a természet újjászületését várja, úgy gondoltuk, hogy igazi tavaszváró kedvezménnyel kedveskedünk négylábú barátainknak! 

A Premiere kiváló minőségű eledeleit egyedi receptúra alapján, mesterséges ízfokozók és színezékek hozzáadása nélkül készítjük, hogy ne csak ízletes, de kedvence szükségleteihez maximálisan igazodó falatok kerülhessenek tálkájába.

Akár doromboló társát, akár tappancsos barátját szeretné meglepni, most igazán megéri meglátogatni a Fressnapf áruházait, ugyanis minden Premiere száraz és nedves cica-, valamint kutyaeledelt 20%-kal kedvezőbb áron szerezhet be március 4. és március 17. között. 🙂

Megnézem a termékeket!

2020. március 4. és 10. között sugárzott Premiere TV szpotjaink közül néhány esetben a dátumban az évszám elírásra került. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!