Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE alom Moments cicakölyköknek 12l

PREMIERE alom Moments cicakölyköknek 12l

4 219 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1004880

A Premiere Hygenic macskaalom enyhe babapúder illattal rendkívül nedvszívó és nem csomósodik. Extra gyors szagmegkötése által megbízható. A kis, egyenletes szemcse felülete nagyon puha, így a nedvesség nagyon gyorsan, csomómentesen felszívódik. Ennek eredményeként a Premiere Hygenic kisciciák és hosszú szőrű macskák számára is alkalmas. Az alom képes saját tömegének 325%-át kitevő nedvesség elnyelésére, ezért rendkívül gazdaságos. A Premiere Hygenic teljesen természetes anyagokból készült.

Használati utasítás: Töltsük ki az almot minimum 5 cm magasságban, szedjük ki naponta a szilárd részeket és időről időre rázzuk meg az almot, ezzel mindig jól eloszlatva.

Tipp: Ha padlófűtés van, tegyünk szigetelőanyagot az alom alá. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy az alom szagosodjon a fűtés miatt megkötött granulátumok miatt.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok