Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE alom Sensitive csomósodó 12kg

PREMIERE alom Sensitive csomósodó 12kg

4 999 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001005762

A PREMIERE Sensitive igen finom szemcsékből álló alom, amely nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat. A 3 lépcsős portalanító eljárásnak (dedusting process) köszönhetően rendkívül kevés port tartalmaz (Ezeket a tulajdonságokat az SGS Fresenius Intézet rendszeresen ellenőrzi és tanusítja.) Így különösen jól használható por allergiában szenvedő macskánál, valamint nagyon kevés por rakódik le a padlóra és a bútorokra. A PREMIERE Sensitive alom szemcséi tartósan magukba zárják a vizeletet és annak szagát is. A képződött alomcsomók kicsik és laposak, így elkerülhető, hogy megtapadjanak az alomtál alján. Így tisztítás után nem maradnak vissza alomdarabok és baktériumok sem. A PREMIERE Sensitive alom különösen nagy nedvesség megkötő képességgel rendelkező természetes alom, amely természetes anyagból (bentonit) készül.

Használati utasítás: 1. A macskavécét töltse meg  PREMIERE Sensitive alommal kb. 6-8 cm magasságig. 2. A szilárd anyagcsere-kiválasztási terméket és alomcsomókat naponta távolítsa el. 3. Az eltávolítottal egyező mennyiségű PREMIERE Sensitive-et töltsön utána.

A PREMIERE Sensitive annyira higiénikus, hogy elegendő csak az elhasznált részeket eltávolítani. A többi rész az alomtálban maradhat. Így az alom rendkívül gazdaságos, és 6-szor takarékosabb a hagyományos, nem csomósodó almoknál. Az ár-érték aránya optimális! Padlófűtés esetén ajánlott fából vagy hungarocellből készült szigetelőréteget tenni a macskavécé vagy alomtál alá. Ha a macskája nem fogadná el az új almot azonnal, legyen türelmes, vagy keverje össze az eddig használt alommal. Megsemmisítés: dobja ki a háztartási szemetesbe, vagy bio-hulladék gyűjtőbe (a helyi megsemmisítési eljárások betartásával).

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok